În atelierul figurinelor

Cand vezi un site plin de figurine / decoratiuni handmade…te intrebi cu siguranta: cine le face? cand are timp? oare are copii?  🙂

Nu va voi dezvalui foarte multe despre creatoarea figurinelor din Fimo… pentru ca despre noi puteti afla mai multe in casuta Ursuletilor nazdravani.

Sunt de profesie educatoare si de ceva timp pe langa alte pasiuni ( cititul, bloggeritul , muzica, atelierele cu copiii ) , am descoperit in urma cu ceva ani o noua pasiune : modelatul lutului polimeric. Desi nu are cea mai frumoasa aroma din lume :D, ador sa-i simt mirosul cand framant lutul in palme si chiar atunci cand il coc 🙂 .  Iubesc sa vad figurinele cum prind viata incet- incet in mainile mele.

coca fb

Am 3 baieti minunati ( unul mare si doi mititei 🙂  ) Ei sunt ajutoarele mele de nadejde  si tocmai de aceea veti zari in „rafturile” virtuale ale  blogului nostru o multime de figurine…pentru ca ei sunt alaturi de mine si apreciaza ceea ce fac. Si sunt cei mai sinceri critici  🙂 . Si sigur…din cand in cand am comenzi si de la ei …pentru ca de la figurinele modelate pentru copilasii mei a inceput povestea noastra.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s