Figurine Fimo by Coca- detalii

Figurinele si celelalte articole ce le veti gasi pe blogul nostru sunt realizate din argila polimerica Fimo.

Daca veti dori sa comandati pentru copilasi figurine, as dori sa aveti in vedere urmatoarele:

 

aceste figurine nu sunt jucarii; sunt unelte educative. Nu le recomand copiilor sub 4 ani. Trebuie manevrate cu atentie, cu grija si daca aveti copilasi mici, sub supravegherea voastra,  a parintilor. Nu va speriati: nu se sparg la cea mai mica atingere 🙂 – sunt destul de rezistente, dar e bine sa fiti prevazatori. NU pot raspunde de eventualele deteriorari ale unei figurine. O data cumparata, ramane in grija voastra 🙂

Dacă le cumpărați special pentru tăvita de moț, de exemplu, cu siguranță că le veți folosi in acea zi specială, apoi le veti pune la păstrate pentru timpul în care se va putea juca cu ele. Aveți grijă să nu fie băgate in guriță.

– figurinele nu vor arata 100% ca cele din poza, dar vor fi la fel de frumoase ( unii parinti ne-au spus ca sunt mai frumoase decat in poze ) si bineinteles, asemanatoare. Este imposibil sa faci ceva ” handmande” identic 🙂.  Acesta este si farmecul lor. 

Orice articol cumparat de la noi trebuie manevrat cu grija. NU lăsați copilașii să tragă de ele – nu sunt din cauciuc sau lemn! Nu le trantiți de un material dur ( de ex . gresie) .

Figurinele  noastre doresc să fie  iubite și îngrijite 🙂 . Nu sunt la fel de fragile ca și portelanul, dar tot este bine să aveți grijă de ele.

Nu le puneti pe pamant. Pentru ca sunt protejate de un strat de lac, in contact cu pamantul, vor capata un aspect inestetic.

Daca este nevoie, spalati-le manual cu multa grija , nu folositi un burete dur.

Daca o parte a figurine, decorului se desprinde , acesta poate fi lipit cu adeziv gel Superlocktite.

Orice intrebare aveti legata de produsele noastre, o puteti lasa pe aceasta pagina sub forma de comentariu.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s